ŠOLA BIOENERGIJE IN RADIESTEZIJE

ŠOLA BIOENERGIJE IN RADIESTEZIJE je celovit izobraževalni program za razvoj zavesti in učenje o človeku kot celostnemu bitju, ki bo potekal od 13. oktobra 208 do 22. junija 2019 v Ljubljani.Program je namenjen vsem, ki jih zanima področje bienergije in radiestezije in si želijo:
 
- pristopiti k samozdravljenju na naraven način
- celostno pristopiti k osebnemu in duhovnemu razvoju
- dvigniti svojo raven energije
- izboljšati svoje počutje
- vzpostaviti bolj ljubeče odnose z bližnjimi
- zaživeti v sožitju s svojim ožjim in širšim okoljem
 
ter na splošno živeti bolj vitalno, ljubeče, lahkotno in ustvarjalno življenje.


OPIS VSEBINE PROGRAMA
Udeleženci bodo postopoma vodeni skozi znanje, zavedanje in izkušnje, ki jih pripeljejo do samospoznanja, samozavedanja, samozdravljenja in pozitivnega vpliva na okolje.

1. MODUL: - Energijska anatomija in radiestezija
V prvem modulu se boste spoznali s temeljinimi pojmi, ki se nanašajo na delo z energijo, izvedeli kaj je to energijska anatomija ter se naučili zaznavati energijo s pomočjo čutilnih sposobnosti svojega telesa in različnih radiestezijskih pripomočkov.  Vsebina prvega modula bo predstavljena v treh delih.

2. MODUL -  Energijska psihologija in radiestezija
V drugem moduli boste izvedeli kaj je to energijska psihologija, spoznali, kako naše misli in čustva vplivajo na pretok energije po telesu in, kako lahko z različnimi tehnikami in praktičnimi orodji uravnavamo energijo v telesu ter posledično vplivamo na svoje duševno stanje. Vsebina drugega modula bo predstavljena v dveh delih.

3. MODUL -   Energija prostora in radiestezija
V tretjem modulu boste izvedeli kako je energija prostora povezana z  našo energijo, kako energija prostora vpliva na naše zdravje in počutje ter, kako lahko z različnimi radiestezijskimi pripomočki in metodami zanesljivo preverjamo energijo prostora.  Vsebina tretjega modula bo predstavljena v treh delih.

Udeleženci bodo na izobraževanu prejeli poglobljeno teoretično znanje potrebno za celostno razumevanje glavnih tematik, nato pa bodo pridobljeno znanje dodatno poglobili skozi praktične vaje, z namenom, da pridobljeno znanje in izkušnje uspešno uporabijo v situacijah vsakdanjega življenja.

URNIK
Predavanja bodo potekala enkrat mesečno od 14. oktobra 2018 do 22. junija 2019 v klubskih prostorih revije Misteriji na Zadobrovški cesti 88, Ljubljana - Zadobrova.

1. modul obsega štiri dele:
prvi del bo potekal v soboto, 13. oktobra 2018 
drugi del bo potekal v soboto, 10. novembra 2018
tretji del bo potekal v soboto, 8. decembra 2018
četrti del bo potekal v soboto, 12. januarja 2019

2. modul obsega dva dela:
prvi del bo potekal v soboto, 16. februarja 2019
drugi del bo potekal v soboto, 16. marca 2019

3. modul obsega tri dele:
prvi del bo potekal v soboto, 13. aprila 2019
drugi del bo potekal v soboto, 11. maja 2019
tretji del bo potekal v soboto, 15. junija  - VIKEND V NARAVI

Večji del predavanj bo potekal v notranjih prostorih na Zadobrovški 88, manjši del predavanj pa zunaj, v naravi (točno lokacijo določimo naknadno, po dogovoru).

Taja Vetrovec, koordinatorka programov Šole bioenergije in radiestezije Od leta 2008 sledi učenjem o človeku; o njegovem telesu, duši in duhu. Ob tem se na različne načine povezuje z zdravilnimi energijami narave. Tok svojega življenja je s pomočjo teh znanj in zavedanj obrnila stran od bolezni, neuresničenih sanj in nedelujočih odnosov, kot pravi sama. Začela se je učiti drugače! Ne več o pravnem sistemu, ne več o politični ekonomiji, ne več o statistiki, ne več o marketingu, ne več o vsem drugem; začela se je učiti o tem kako ustvarjaš varnost, kako ohranjaš iskro ustvarjalnosti, kako postaviš meje, kako odpreš srce, kako se izraziš, kako razločiš dobro od slabega in kako se zliješ, zaupaš in se predaš neskončni sili nad nami. V sodelovanju z radiestezistko Bredo Šuštar in drugimi strokovnjaki s področja naravne medicine, nevroznanosti in bioenergije, že vrsto let pripravlja poučna in zdravilna srečanja ter učenja pod okriljem revije Misteriji. Je Mojstrica Usuijevega Reikija ter praktikantka Keltskega reikija 2. stopnje (delo z zdravilnimi energijami dreves), NLP Mojster in Coach ter učiteljica joge in meditacije (JVVŽ). 

Kako bi umestili radiestezijo in bioenergijo v naše trenutno življenjsko okolje  ? Ljudje se spet vse bolj zavedamo, da samo celostni pristopi rešujejo težave vseh vrst.  Obnavljamo spet naravne načine življenja in zdravljenja. Ker nismo samo fizična telesa, ampak celota, v katero so povezana tudi nevidna energijska telesa, lahko samo s poznavanjem tudi teh sistemov pristopamo na pravi način. Z razvijanjem zavedanja in učenjem lahko s pomočjo radiestezije in bioenergije uravnavamo svoje bioenergijsko polje tako, da ga vzdržujemo v ravnovesju. Na ta način lahko preprečimo tudi večje motnje in bolezni. Radiestezija tudi z razvojem sodobnejših merilnih naprav vse bolj dobiva priznanje in veljavo, saj so njeni meritveni principi in vprašanje, kako sploh to deluje, vse bolj prepoznavni in merljivi tudi z »znanstveno« priznanimi metodami. Tudi za tiste, ki so bolj analitično usmerjeni je radiestezija  verodostojna metoda za delo z energijami.
CENA IN PLAČILNI POGOJI
Cena celostnega šolanja znaša 870 EUR.

Možno je  plačilo v  treh (3)  obrokih po 290 EUR :
Prvi obrok se plača najkasneje do 14. septembra 2018 (290 eur).
Drugi obrok najkasneje do 14. oktobra 2018 (290 eur).
Tretji obrok najkasneje do 14. novembra 2018 (290 eur).

V primeru enkratnega plačila celotnega zneska do 5. oktobra 2018, šolnina znaša 700 EUR. Akontacija ob prijavi je v tem primeru 200 EUR.

PRIJAVA

Število prostih mest in rok za prijave:
Rok za prijave je 14. september 2018. Število mest je omejeno na 14 udeležencev. Nekaj mest je že rezerviranih. Pohitite s prijavami.

Način prijave in kontakt za dodatne informacije: V Šolo bioenergije in radiestezije se prijavite s spodnjo prijavnico. S plačilom celotnega zneska do 5. oktobra ste si prislužili 170 EUR prihranka. Za več informacij pokličite na 041 677 089 ali pišite na info@munay.si.
GLAVNI NOSILCI  PREDAVANJ
Šola bioenergije in radiestezije je nadgradnja krajših tečajev radiestezije, ki so redno potekali pod vodstvom radiestezistke Brede Šuštar od leta 2014 in delavnic o delu s čakrami, ki  jih je vodila Taja Vetrovec. Program je dopolnjen z znanjem in izkušnjami nekdanje osebne trenerke, praktikantke nevrolingvističnega programiranja in preučevalke energijske psihologije, Jaše Bombač ter popestren s predavanji in praktičnimi delavnicami meditacije, zvočne terapije, kromoterapije in psihološke astrologije gostujočih predavateljev.


Breda Šuštar se ukvarja z bioenergijo in radiestezijo več kot 25 let. Njena učitelja sta bila priznana slovenska radiestezista Stane Oblak in Igor Ziernfield. Z njihovim vodstvom pri začetnih korakih, mentorstvom pri samostojnem delu in veliko samostojnega raziskovalnega dela na področju radiestezije in bioenergije, je postala ena vodilnih sodobnih radiestezistk.  Svoje znanje in izkušnje je pred leti združila v učni program začetnega in nadaljevalnega tečaja radiestezije. Medtem je pomagala k uporabi principov radiestezije za delo z energijami že preko 300 udeležencem tečajev, ki potekajo v organizaciji Munaj pod okriljem revije Misteriji. Breda Šuštar je tudi predsednica ljubljanskega društva radiestezistov, ki je letos obeležilo 30 letnico delovanja.

Kaj vse lahko urejamo s pomočjo radiestezijskih naprav?
Prav vse. Saj energija je vse! Na poglobljenem študiju, ki se prične oktobra letos, bodo udeleženci deležni sistematične in pregledne obravnave dela z energijami s pomočjo radiestezije. Poglobljen študij energijske anatomije in psihologije pripravi dobre temelje za prepoznavanje zunanjega energijskega prostora ter diagnostike in zdravljenja na drugi stopnji. Po dosedanjih izkušnjah s poučevanjem reikija in radiestezije opažam, da se ljudje z veliko vnemo lotijo učenja, ker pa se potem nekje ustavi, nekako odnehajo in ne prevzamejo teh principov v svoje življenje. Zato smo zdaj preoblikovali način učenja tako, da bo še več specifičnega dela na osebnem razvoju, spodbud za delo doma in stalna mentorska spletna podpora. Strokovnjaki na izbranih področjih dela smo sestavili celovit program s področja bioenergije in radiestezije, ki obsega tudi učenje zavedanja energijskih sklopov v notranjem energijskem prostoru, vzpostavljanja ravnovesja v tem prostoru in o osnovah nekaterih vibracijskih terapij.

Jaša Bombač je podjetnica, predavateljica, nekdanja osebna trenerka in NLP Praktik Coach s poglobljenim znanjem o delovanju človeškega telesa in uma. Skozi delo osebne trenerke in študij nevrolingvističnega programiranja je spoznala, da sta telo in um neločljivo povezana; z vsako spremembo enega ali drugega vplivamo na celoten sistem. Ustanovila je vadbeni center za ženske in zasnovala lasten vadbeni program, s katerim je ženskam pomagala izboljšati samopodobo in dvigniti samozavest. Skozi proučevanje uma pa je vedno bolj ugotavljala, da človek ni ne svoje telo, ne svoj um. Radovednost jo je pripeljala do energijske medicine in energijske psihologije, ki sta spremenili pogled na njeno delo. Postopoma se je poslovila od dela osebne trenerke in se podala na pot intuitivne raziskovalke in svetovalke. Svoje znanje na tem področju je pridobivala na tečajih transcendentalne meditacije in Reiki-ja, trenutno pa ga nadgrajuje še v Mednarodni šoli intuitivnih študij pod mentorstvom priznane duhovne učiteljice in intuitivne zdravilke, Wendy De Rosa.  Jaša bo v "Šoli bioterapije in radiestezije" vodila predavanja o energijski psihologiji. Predstavila bo, kako naše misli in čustva vplivajo na dojemanje in ustvarjanje naše realnosti, ter kako jih lahko uporabimo za pozitivne spremembe. Predavanja bodo vključevala tudi praktične vaje in meditativne tehnike, s pomočjo katerih bodo udeleženci pridobljeno znanje uspešno prenesli v situacije vsakdanjega življenja. 

Članek Samozdravilne sposobnosti.

PRIJAVA
V Šolo bioenergije in radiestezije se prijavite s spodnjo prijavnico, najkasneje do 14. septembra 2018. S plačilom celotnega zneska do 14. oktobra ste si prislužili 170 EUR prihraka. Za več informacij pokličite na 041 677 089 ali pišite na info@munay.si.
   
Ime in Priimek:
Elektronski naslov:
Telefon:
Opombe: