Šola bioenergije in radiestezije

ŠOLA BIOENERGIJE IN RADIESTEZIJE je celovit učni program za razvoj zavesti in učenje o človeku kot celostnemu bitju, ki bo potekal od 26. oktobra 2019 do 21. junija 2020 v Ljubljani.

Program je namenjen vsem, ki jih zanima področje bienergije in radiestezije in si želijo:
  • spoznati svoje fizično energijsko, mentalno, emocionalno in duhovno telo
  • zaživeti v sozvočju s svojo izvorno vibracijo
  • ustvarjati ravnovesje in zdravje na naraven način
  • celostno pristopiti k osebnemu in duhovnemu razvoju
  • dvigniti svojo raven energije
  • izboljšati svoje počutje in odnose
  • zaživeti v dobrem sožitju ožjim in širšim okoljem
  • živeti bolj vitalno, ljubeče, lahkotno in ustvarjalno življenje.

OPIS VSEBINE PROGRAMA
Udeleženci 9 mesečnega programa za celostni razvoj človeka, so postopoma vodeni skozi znanje, zavedanje in izkušnje, ki jih pripeljejo do samospoznanja, samozavedanja, samozdravljenja in pozitivnega vpliva na okolje.

1. MODUL - Osnove bioenergije in radiestezije
V prvem modulu se boste spoznali s temeljinimi pojmi, ki se nanašajo na delo z energijo, izvedeli kaj je to energijska anatomija ter spoznali osnoven princip radiestezije ter osnove dela z različnimi radiestezijskimi pripomočki. 

2. MODUL - 8. MODUL - Energijska anatomija in psihologija z radiestezijo
V naslednjih modulih  boste spoznali  energijska telesa in njihova središča v človekovem biopolju ter njihovo medsebojno povezanost. Izvedeli kako z izbiro pravih misli, hrane, gibanja in dihanja vplivamo na optimalen  pretok energije po telesu in kako lahko z različnimi tehnikami in praktičnimi orodji uravnavamo to energijo ter posledično vplivamo na svoje počutje in delovanje.

Udeleženci bodo na izobraževanu prejeli poglobljeno teoretično znanje potrebno za celostno razumevanje glavnih tematik, nato pa bodo pridobljeno znanje dodatno poglobili skozi praktične vaje, z namenom, da pridobljeno znanje in izkušnje uspešno uporabijo v situacijah vsakdanjega življenja.

URNIK
Predavanja bodo potekala enkrat mesečno od 19. oktobra 2019 do 21. junija 2020 od 9.00 do 18.00 v Munay energijskem centru ( klubski prostori revije Misteriji) na Zadobrovški cesti 88, Ljubljana - Zadobrova.

1. modul bo potekal v soboto, 26. oktobra 2019
2. modul bo potekal v soboto,16. novembra 2019
3. modul  bo potekal v soboto,14.  decembra 2019
4. modul bo potekal v soboto, 22. februarja 2020 
5. modul bo potekal v soboto,18. januarja 2020
6. modul bo potekal v soboto, 21. marca  2020
7. modul bo potekal v soboto, 18. aprila 2020
8. modul bo potekal v soboto, 23. maja 2020
9. modul bo potekal v soboto,  20. in 21.  junija 2020

Večji del predavanj bo potekal v notranjih prostorih na Zadobrovški 88, manjši del predavanj pa zunaj, v naravi (točno lokacijo določimo naknadno, po dogovoru).
CENA IN PLAČILNI POGOJI
Cena celostnega šolanja znaša 870 EUR.
V ceno je vključeno vodenje programa, učno gradivo, napitki in prigrizki. V ceno niso vključeni stroški kosil ter stroški prevoza bivanja in prehrane za  vikende v naravi.

Možno je  plačilo v  treh (3)  obrokih po 290 EUR :
Prvi obrok se plača najkasneje 11. oktobra 2019 (290 eur).
Drugi obrok najkasneje do 25. oktobra 2019 (290 eur).
Tretji obrok najkasneje do 15. novembra 20189(290 eur).
V primeru enkratnega plačila celotnega zneska do 11. oktobra 2019, šolnina znaša 770 EUR.

PRIJAVA
Število prostih mest in rok za prijave:
Rok za prijave je 11. oktober 2019. Število mest je omejeno na maksimalno 16 udeležencev.

Način prijave in kontakt za dodatne informacije: V Šolo bioenergije in radiestezije se prijavite s spodnjo prijavnico. S plačilom celotnega zneska do 11. oktobra ste si prislužili 100 EUR prihranka. Za več informacij pokličite na 041 677 089 ali pišite na info@munay.si.


GLAVNI NOSILCI  PREDAVANJ
Šola bioenergije in radiestezije je nadgradnja krajših tečajev radiestezije, ki so redno potekali pod vodstvom radiestezistke Brede Šuštar od leta 2014 in delavnic o delu s čakrami, ki  jih je vodila Taja Vetrovec. Program je dopolnjen z znanjem in izkušnjami nekdanje osebne trenerke, praktikantke nevrolingvističnega programiranja in preučevalke energijske psihologije, Jaše Bombač ter popestren s predavanji in praktičnimi delavnicami meditacije, zvočne terapije, kromoterapije in psihološke astrologije gostujočih predavateljev.
Taja Vetrovec, koordinatorka programov Šole bioenergije in radiestezije Od leta 2008 sledi učenjem o človeku; o njegovem telesu, duši in duhu. Ob tem se na različne načine povezuje z zdravilnimi energijami narave. Tok svojega življenja je s pomočjo teh znanj in zavedanj obrnila stran od bolezni, neuresničenih sanj in nedelujočih odnosov, kot pravi sama. Začela se je učiti drugače! Ne več o pravnem sistemu, ne več o politični ekonomiji, ne več o statistiki, ne več o marketingu, ne več o vsem drugem; začela se je učiti o tem kako ustvarjaš varnost, kako ohranjaš iskro ustvarjalnosti, kako postaviš meje, kako odpreš srce, kako se izraziš, kako razločiš dobro od slabega in kako se zliješ, zaupaš in se predaš neskončni sili nad nami. V sodelovanju z radiestezistko Bredo Šuštar in drugimi strokovnjaki s področja naravne medicine, nevroznanosti in bioenergije, že vrsto let pripravlja poučna in zdravilna srečanja ter učenja pod okriljem revije Misteriji. Je Mojstrica Usuijevega Reikija ter praktikantka Keltskega reikija 2. stopnje (delo z zdravilnimi energijami dreves), NLP Mojster in Coach ter učiteljica joge in meditacije (JVVŽ). 

Kako bi umestili radiestezijo in bioenergijo v naše trenutno življenjsko okolje  ? Ljudje se spet vse bolj zavedamo, da samo celostni pristopi rešujejo težave vseh vrst.  Obnavljamo spet naravne načine življenja in zdravljenja. Ker nismo samo fizična telesa, ampak celota, v katero so povezana tudi nevidna energijska telesa, lahko samo s poznavanjem tudi teh sistemov pristopamo na pravi način. Z razvijanjem zavedanja in učenjem lahko s pomočjo radiestezije in bioenergije uravnavamo svoje bioenergijsko polje tako, da ga vzdržujemo v ravnovesju. Na ta način lahko preprečimo tudi večje motnje in bolezni. Radiestezija tudi z razvojem sodobnejših merilnih naprav vse bolj dobiva priznanje in veljavo, saj so njeni meritveni principi in vprašanje, kako sploh to deluje, vse bolj prepoznavni in merljivi tudi z »znanstveno« priznanimi metodami. Tudi za tiste, ki so bolj analitično usmerjeni je radiestezija  verodostojna metoda za delo z energijami.

Članki:  Samozdravilne sposobnosti.
              Kako ustvarjamo plcebo efekt

Breda Šuštar se ukvarja z bioenergijo in radiestezijo več kot 25 let. Njena učitelja sta bila priznana slovenska radiestezista Stane Oblak in Igor Ziernfield. Z njihovim vodstvom pri začetnih korakih, mentorstvom pri samostojnem delu in veliko samostojnega raziskovalnega dela na področju radiestezije in bioenergije, je postala ena vodilnih sodobnih radiestezistk.  Svoje znanje in izkušnje je pred leti združila v učni program začetnega in nadaljevalnega tečaja radiestezije. Medtem je pomagala k uporabi principov radiestezije za delo z energijami že preko 300 udeležencem tečajev, ki potekajo v organizaciji Munaj pod okriljem revije Misteriji. Breda Šuštar je tudi predsednica ljubljanskega društva radiestezistov, ki je letos obeležilo 30 letnico delovanja.

Kaj vse lahko urejamo s pomočjo radiestezijskih naprav?
Prav vse. Saj energija je vse! Na poglobljenem študiju, ki se prične oktobra letos, bodo udeleženci deležni sistematične in pregledne obravnave dela z energijami s pomočjo radiestezije. Poglobljen študij energijske anatomije in psihologije pripravi dobre temelje za prepoznavanje zunanjega energijskega prostora ter diagnostike in zdravljenja na drugi stopnji. Po dosedanjih izkušnjah s poučevanjem reikija in radiestezije opažam, da se ljudje z veliko vnemo lotijo učenja, ker pa se potem nekje ustavi, nekako odnehajo in ne prevzamejo teh principov v svoje življenje. Zato smo zdaj preoblikovali način učenja tako, da bo še več specifičnega dela na osebnem razvoju, spodbud za delo doma in stalna mentorska spletna podpora. Strokovnjaki na izbranih področjih dela smo sestavili celovit program s področja bioenergije in radiestezije, ki obsega tudi učenje zavedanja energijskih sklopov v notranjem energijskem prostoru, vzpostavljanja ravnovesja v tem prostoru in o osnovah nekaterih vibracijskih terapij.

Jaša Bombač je podjetnica, predavateljica, nekdanja osebna trenerka in NLP Praktik Coach s poglobljenim znanjem o delovanju človeškega telesa in uma. Skozi delo osebne trenerke in študij nevrolingvističnega programiranja je spoznala, da sta telo in um neločljivo povezana; z vsako spremembo enega ali drugega vplivamo na celoten sistem. Ustanovila je vadbeni center za ženske in zasnovala lasten vadbeni program, s katerim je ženskam pomagala izboljšati samopodobo in dvigniti samozavest. Skozi proučevanje uma pa je vedno bolj ugotavljala, da človek ni ne svoje telo, ne svoj um. Radovednost jo je pripeljala do energijske medicine in energijske psihologije, ki sta spremenili pogled na njeno delo. Postopoma se je poslovila od dela osebne trenerke in se podala na pot intuitivne raziskovalke in svetovalke. Svoje znanje na tem področju je pridobivala na tečajih transcendentalne meditacije in Reiki-ja, trenutno pa ga nadgrajuje še v Mednarodni šoli intuitivnih študij pod mentorstvom priznane duhovne učiteljice in intuitivne zdravilke, Wendy De Rosa.  Jaša bo v "Šoli bioterapije in radiestezije" vodila predavanja o energijski psihologiji. Predstavila bo, kako naše misli in čustva vplivajo na dojemanje in ustvarjanje naše realnosti, ter kako jih lahko uporabimo za pozitivne spremembe. Predavanja bodo vključevala tudi praktične vaje in meditativne tehnike, s pomočjo katerih bodo udeleženci pridobljeno znanje uspešno prenesli v situacije vsakdanjega življenja. 


(Fotografije: Bojan Radin Photography)

PRIJAVA
V Šolo bioenergije in radiestezije se prijavite s spodnjo prijavnico. S plačilom celotnega zneska do 11. oktobra ste si prislužili 100 EUR prihraka. Za več informacij pokličite na 041 677 089 ali pišite na info@munay.si.
   
Ime in Priimek:
Elektronski naslov:
Telefon:
Opombe: