Teslov generator - človek in skalarni val

TESLOV GENERATOR – človek in skalarni val
Vsebina predavanj: 18.maj, 8.junij in 21.september 2016
Skalarne globine življenja smo spoznavali z Nerino Darman, dipl.ing.kem.teh.


Teslovi generatorji so skalarni pripomočki za vibracijsko samozdravljenje, ki dosežejo učinek obnove in okrevanja z oddajanjem skalarnih valov. Skalarni valovi Teslovih generatorjev iz največje globine življenja regenerirajo človekovo zdravje in počutje.


Baterijska Teslova fontana
Profesionalna Teslova fontana
Sferni harmonizator
Teslov medaljon
 
1.     TESLOVI GENERATORJI USTVARJAJO SKALARNE VALOVE ZA GLOBINSKO OBNOVO ORGANIZMA
IN REVITALIZACIJO DNK

Skalarni valovi Teslovih generatorjev na najbolj subtilni ravni uravnavajo razmerje prvobitnih naravnih elementov ogenj, voda, zemlja, zrak in prostor v našem telesu. Po ajur-vedi so naravni elementi povezani v doše ali naravna načela kot matrica za delovanje fizičnega telesa, oblikujejo tudi mentalno in čustveno doživljanje. Skalarni nivo Teslovih generatorjev je skozi naravne elemente nosilec informacij, ki krepijo delovanje naših celic in duševnosti, vključno z revitalizacijo DNK. Organizem povezujejo v skladno celoto.
Skalarni valovi Teslovih generatorjev vplivajo na vzročno oziroma kavzalno področje, zato omogočajo globinsko prenovo starega stanja z raznimi motnjami v novo, bolj prvobitno in pristno, brez motenj. Na ravni subtilnega zavedanja spodbujajo preobrazbo vzorcev bolezni v zdravje in odpirajo blokade strahu in napetosti v prost pretok življenja in energije.
Teslovi generatorji s skalarnimi valovi povezujejo med-dimenzijske prehode skozi vse plasti delovanja telesa in duha. Usklajujejo življenjske funkcije na subtilnih telesnih in duševnih nivojih, vzpostavljajo in oživljajo njihovo medsebojno komunikacijo in povezavo. Oblikujejo energijske vzorce, ki so osnova za zdravo telo in notranji preporod v srečnejše življenje, v katerem smo bolj na svojem pravem mestu v skladu s svojim poslanstvom. S podporo in ojačitvijo se odzivajo na naravnanost, usmeritev, namen in molitev in pritegnejo v življenje bolj želene dogodke.
V naravi je na mestih, kjer je močnejša Schumannova resonanca, tudi naravno večje bogastvo skalarnih valov. Schumannova resonanca je povezava med planetom Zemlja, njeno atmosfero in človekovimi možgani. Skupaj s skalarnim valom je oblika in medij brezžičnega radijskega prenosa za izmenjavo informacij med živimi bitji in naravo, pa tudi med posameznimi sklopi celic in organov v telesu. Odpira intuicijo in uvid v globino življenja v zdravilnem vseobsegajočem zavedanju. V človeku z več prebujene zavesti je več skalarnih valov, s tem pa več moči za pritegnitev želenih dogodkov in ozdravitve.
Teslovi generatorji z oddajanjem skalarnih valov bogatijo prostor in celice z eliksirjem življenjske energije, ki odprejo vse zastoje in ustvarjajo gladek tok zavesti skozi živčni sistem, ki se občuti kot sreča. Z ustrezno naravnanostjo je ob njih možna trenutna ozdravitev in brezpogojno okrevanje.
 
2.       ŠTIRJE NIVOJI UČINKOV SKALARNIH VALOV
Teslovi generatorji ustvarjajo z oddajanjem skalarnih valov štiri osnovne učinke na organizem:Skalarni val daje blagor. V življenje pritegne želene dogodke glede na naše stanje in potrebe. Uporablja načelo sinhronicitete ali sovpadanja skladnih dogodkov. Razume in soustvarja prajezik življenja za intuitivno komunikacijo kot kanal za podporo našega vsestranskega razvoja, obnove in okrevanja. Deluje na informacijsko inteligentni ravni zavedanja.
Skalarni val odpravlja motnje in blokade. Ustvarja koherentno polje stoječega vala, primerljivo z laserjem, ki razrahlja kaotične skupke energije in materije v telesu in jim povrne skladno in urejeno obliko. Boljše se počutimo, v življenju lažje uspevamo in se uveljavimo v svojem poslanstvu. Okrevamo, se na vseh ravneh obnovimo in uredimo tudi medsebojne odnose.
Skalarni val vrača dinamično ravnovesje naravnih elementov kot gradnikov energije in materije in odpira subtilni pretok energije in zavesti skozi živčni sistem, da se čedalje bolj ustvarjalno in plodno odzivamo sredi vsakodnevnih turbulenc. Obnavlja subtilno ravnovesje, da lažje procesiramo izzive vseh vrst brez zapletanja v mučne situacije. Omogoča okrevanje vseh bolezni in težav na vzročnem (kavzalnem) nivoju.
Skalarni val spodbuja v notranjo spravo na zavestni ravni. Življenje usmerja na področja, ki jih lahko preoblikujemo. Do stvari, ki jih v svojem okolju ne moremo spremeniti (telesno višino, svojce itd.) pa spodbuja v nov odnos, ki preobrazi vsako, še tako zakoreninjeno motnjo. Odpira novo oktavo zavedanja in pretoka na bolj skladni in višji ravni z veliko novimi možnostmi za izpolnjeno življenje na vseh področjih.Baterijska in Profesionalna Teslova fontana, Sferni harmonizator in Teslov medaljon so Teslovi generatorji, ki delujejo po vrhunskih principih Teslove tehnologije za ustvarjanje blagodejnih in življenje podpirajočih skalarnih valov z gornjimi učinki.

3.   SKALARNI VALOVI URAVNAVAJO NARAVNE ELEMENTE ZA POSPEŠITEV OKREVANJA

Skalarni valovi Teslovih generatorjev na meji med energijo in zavestjo napajajo živa bitja podobno kot sok v cvetici. Na informacijski ravni zavedanja vračajo subtilno ravnovesje naravnih elementov ogenj, voda, zemlja, zrak prostor, ki v ajur vedi predstavljajo doše ali naravna načela, na katerih temelji naše kompletno zdravje in počutje. Naravni elementi in načela (doše) imajo svoje karakteristične lastnosti zaradi svojstvenega načina vrtenja ali spina osnovnih delcev na samem izvoru – dotikališču materije, energije, prostora in časa.
Naravni element OGENJ s spinom 1 predstavlja energijo – misli, čustva…
Naravni element VODA s spinom 1/2 predstavlja materijo – atome, celice, telo…
Naravni element PROSTOR s spinom 2 predstavlja energijski pretok skozi gibanje…
Naravni element ZRAK s spinom 3/2 predstavlja subtilni pretok skozi dihanje…
Naravni element ZEMLJA s spinom 0 predstavlja skalarno informacijo zavesti in harmonizacijo…

V jezi prevladuje OGENJ nad VODO, da izhlapi, zato takrat nismo prizemljeni in lahko zbolimo.
Počutje je napeto, občutimo psihični pritisk, nastrojenost, kritičnost, nestrpnost, odrezavost, strah pred neuspehom in pomanjkanje miru. Agresija je lahko potlačena in je občutna samo navznoter, navzven smo lahko celo zelo pohlevni.
Posledica so vnetja, vse vrste okužb in infekcijskih bolezni, kožne bolezni, celulit, izpadanje las, težave z očmi in vidom, migrene, luskavica, zgaga in težave s prebavili in črevesjem, zadah iz ust, zakisanost, težave s sečili in hemeroidi, pekoč občutek v rokah in nogah…

V depresiji prevladuje VODA nad OGNJEM, ga pogasi, zato nam takrat manjka energije in vitalne moči.
Počutje je tesnobno in melanholično, psihofizične sposobnosti so zmanjšane, smo brez volje in motivacije, žalostni, zamerljivi, otopeli, neprijazni, zdolgočaseni ali utrujeni.
Posledica je zastajanje vode v telesu, tumorji, ciste, bule in tvorbe vseh vrst vključno z rakom, alergije, astma, diabetes, zasluzenost, prehladi, sinusi, curljanje iz nosu, težke roke in noge, boleči sklepi, debelost, slabost, bledica, povišan holesterol, močan menstrualni tok, zaspanost…

 
 
4.   UGODNO DELOVANJE SKALARNIH VALOV NA ORGANIZEM
TESLOVI GENERATORJI z oddajanjem skalarnih valov vračajo Božje ravnovesje vseh naravnih elementov, občutno kot bolj zdrav pretok misli in čustev z vse manj ujetosti v podzavestni jeza-depresija program preživetja. Sodelujejo pri odpravljanju vseh telesnih, čustvenih in mentalnih motenj, ki so na zelo globoki ravni osnovni vzrok bolezni in težav z okoljem in samim seboj. SKALARNI VALOVI odpravljajo bolezni in težave vseh vrst pri njihovih vzrokih in nam nudi podporo pri preraščanju starih in okorelih prepričanj, ki nas držijo ujete v neželene situacije. 

Skalarni val je prostorsko neodvisen element, ki deluje kot potencialna moč, ki jo lahko usmerjamo za dobrobit življenja. Ustvarja podlago za bolj gladek pretok energije, informacije, izmenjave dajanja in prejemanja in komunikacije na vseh ravneh. Odpravlja zastoje, v katerih obtičimo, obenem pa pomirja viharne notranje procese na telesni in duševni ravni, ki so vzrok bolezni in težav. Skalarni val je naravna inteligenca energije in materije vsakega atoma in celice. Deluje na področju zdravega soočanja z življenjsko realnostjo in spodbuja uravnoteženo odzivanje, ki vrača zdravje, pretočne medsebojne odnose in prinaša uspeh pri delu in študiju.
Skalarni val je matrica, programirana za podporo življenja, ga ustvarja, vzdržuje in obnavlja. Vsebuje vse naravne elemente ogenj, voda, zemlja, zrak in prostor kot subtilne gradnike vesolja, atomov in celic. Vse povezuje v skladno celoto in ustvarja pretok, ki vrača ravnovesje. Uravnava naravna načela v ajurvedi in vpliva na prvobitne vzroke vseh težav in bolezni.
TESLOVI GENERATORJI ustvarjajo skalarni val v samozdravilne namene in ugoden življenjski ambijent za obnovo in okrevanje. Ugodno delujejo pri:življenjskih odločitvah
izčrpanosti
bolečinah vseh vrst
razstrupljanju in pomladitvi
vračanju duševnega miru
poslovnem in študijskem izzivu
športni vzdržljivosti
premagovanju bolezni
družinskih odnosih
umetniškem ustvarjanju
kreativnem deluGradilno se odzivajo na molitev, življenjske potrebe in naravnanost. V življenje pritegnejo želene dogodke. Vsi štirje TESLOVI GENERATORJI delujejo po vrhunskih principih Teslove tehnologije za ustvarjanje blagodejnega in življenje podpirajočega skalarnega vala z gornjimi učinki.
 
5.     RAZLIČNI TIPI TESLOVIH GENERATORJEV
 Glede na namen uporabe je na voljo več tipov Teslovih generatorjev: za osebno uporabo, za stanovanje, za hišo z več nadstropji in za profesionalno uporabo vseh vrst terapevtov.
Teslov medaljon – je prenosen Teslov generator za osebno uporabo, ki trajno oddaja Teslove skalarne valove. Deluje v lastnem nihajnem krogu brez zunanjega napajanja. Je osebna zaščita 1,5 metra v vse smeri, ki za večkratni faktor dvigne energijo v svoji okolici. Cena 44 eur.

Teslov sferni harmonizator – je trajno delujoč Teslov generator, ki s skalarnimi valovi pokriva celotno stanovanje v enem nadstropju in ugodno deluje na vso družino, tudi na otroke in starostnike. Ima napajanje na baterijo, ki jo zamenjamo enkrat letno. Je unikatna zaščita za veliko stanovanje, zgoščena moč Teslove skalarne in Rodin vrtinčaste tehnologije, vgrajena v optimalno velikost skalarne naprave za tiste, ki nimajo veliko prostora, želijo pa maksimalne učinke. Cena 220 eur.
Baterijska Teslova fontana – je mogočen Teslov generator, ki vse leto trajno oddaja skalarne valove za zaščito celotne stavbe z več nadstropji. Vpliva na celostno obnovo organizma in revitalizacijo življenjskih moči. Postavimo ga proč od vlage in direktnega sonca. Je enostaven za uporabo, enkrat letno zamenjamo baterijo. Vrhunska in skoraj pol metra visoka skalarna naprava, ki občutno izboljša kvaliteto življenja, zdravja, počutja in medsebojne odnose, pritegne pa uspeh na vseh področjih. Cena 549 eur.
Profesionalna Teslova fontana – je profesionalen Teslov generator za zdravilce in terapevte kot podpora njihovemu programu, namenjen tudi za domače vibracijsko samozdravljenje. Omogoča prodorno 10-20 minutno terapijo s Teslovimi skalarnimi valovi za pospešitev procesa zdravljenja in obnove na najgloblji ravni našega bitja. Deluje na akumulator, vgrajeno ima Schumannovo modulacijo in samodejno zvezno gibanje celotnega frekvenčnega spektra od glave do pet. V resonančnih točkah zasveti signalna lučka, na osnovi česar je možno stalno resonančno nastavitev vklopiti tudi ročno. Cena 1.318 eur.

Teslovi generatorji - MUNAY NAKUPOVALNICA