Preko trnjev do zvezd

Smo sami svoje usode kovač. Naše poti so zapisane v zvezdah. Ampak mnogokrat pozabimo, kako je segati po zvezdah. Naše zvezdne kode se izgubijo v množici nepredelane temne snovi, ki nas odmika od izvora, od sreče in od zdravja.

V zadnjih mesecih se odkrito bojujejo med seboj sile teme in nas kličejo, da prižgemo svoje luči, da bolje vidimo. Ko se pogled zjasni  se pokažejo mnogi načini, kako lahko presežemo sami sebe in mnoge izzive, s katerimi se srečujemo. Preko srčnih kvalitet povezovanja, sočutja, sprejemnja, radosti vstopimo v svet višje zavesti.

Starodavni rodovi so to znali. Znali so videti in ozdraviti izvor bolezni! Tradicionalne vede o zdravju nas k temu vodijo, mojstri joge, tai chija to znajo. Imamo to v sebi. Sposobnosti našega telesa, da se obnavlja, raste in se razvija so neizmerne, če mu dajemo prava navodila. Veliko tega ne vemo. Če pa vemo, zahteva to veliko dnevnega dela, da lahko v časih, ki nas izzivajo in budijo na vse načine, vzdržujemo visoko vibracijo. V kolikor nam to uspeva, lahko držimo svojo mentalno, emocionalno in fizično odpornost na visoki ravni vzdržljivosti. Vendar pa nam naloge povezane z drugimi, z okoljem, družino, delovne obveznosti in še mnogo drugih neznanih razlogov je,  velikokrat ne dovoljujejo preživeti dovolj časa s samim seboj, da bi sproti odpravljali vsa neravnovesja, ki se pojavijo v našem elektromagnetnem polju.  Včasih niti nismo pozorni, kdaj se kaj naseli v našo podzavest.

Zato so nam pomočniki, ki delujejo stalno in nas iz ozadja podpirajo podnevi in ponoči v tem trenutku zlata vredni. To so regulatorji biopolja, ki podpirajo naše namere in voljo, da vzdržujemo moč višjih vibracij. V tem "nadstropju" imamo več energije, lažje se soočamo z nepredvidljivimi dogodki, bolj smo mirni in osredotočeni na sedanjost in bistvene naloge, lažje se izognemo negativnim mislim, situacijam in govorjenju, ne odzivamo se na nižje vibracije. Zelo pomemben vidik teh visokih podpornikov biopolja je njihovo delovanje ponoči, ko predeleujemo vse tisto, kar se je naselilo v podzavesti, hkrati pa smo v stanju odprtosti za vse druge vplive. Če imamo ob sebi "pomočnike", ki medtem ko spimo, vzpostavljajo  visoke vibracije, nas nižje energije medtem ne dosežejo in nimajo vpliva na nas. Po pričanju mnogih, ki jo že uporabljajo, odlično delujejo tudi v poslovnih in proizvodnih prostorih. Vzdržujejo dobro psihofizično kondicijo, umirjajo stresne odzive, pozitivno delujejo na odnose v kolektivu, povečujejo zbranost, ustvarjalnost in učinkovitost.

Tole je nekaj naprav, ki služijo temu namenu. Oka in Ono sta glede na velikost  primerna za večje površine ali manjše,  Peto moč in Rožco pa imamo lahko ves čas pri sebi. Več o vsem lahko prebrete tudi v rubriki članki.
      


 
Za posvet in pomoč pri vaši odločitvi me lahko pokličete na 041 677 089 ali pišete na info@munay.si ali se po predhodnem dogovoru oglasite v Munay centru.

Vse to podpira Vaše iskrene namere, da se dvignete iz naučenih ovir in omejitev ter se razbremenite starih bremen in vzorcev.  K temu  nas vodi zavestno življenje in zdravo vsakodnevno delovanje: polnovredna vegetarjanska prehrana, veliko zelišč, dnevna hoja in gibanje, stik z naravo, umirjanje uma in telesa z meditacijo ter ustvarjalna priprošnja ali molitev za navišje dobro. Vse ostalo pride s podporo visokoh frekvenc z višjih virov. 

V Munay centru najdete tudi nekaj spodbud za ustvarjanje dnevne rutine. V Munay sprostilnici, dobite skozi telo, um in dušo raznolika semena za nadaljnjo bujno rast. Nov tri mesečni cikel se prične januarja. Ravno takrat ustvarjamo dobre temelje za celo leto. Z ustrezno namero in podporo z višjih ravni nas čaka leto ravnovesja in okrevanja.In Munay! Taja


041 677 089, info@munay.si